viernes, 7 de marzo de 2008

Start Cursus Januari 2008

Beste allemaal,

Hierbij sturen we jullie het nieuwe rooster. We zijn ervan overtuigd dat we een aantrekkelijk en gevarieerd programma hebben samengesteld, en we hopen dat jullie er iets interessants uit kunnen halen ! We hopen jullie in januari bij de lessen te mogen begroeten !!
Het team van de Academia de Tango enkele opmerkingen:

De volgende cursus begint in de week van 14 januari !! Er zijn wat wijzigingen:Met ingang van jaunari hebben we alleen nog de beschikking over de grote zaal.Claudia gaat van de donderdag naar de woensdag. Leon en Margreet stoppen tijdelijk met het verzorgen van een hele cursus. In plaast daarvan zullen ze regelmatig een workshop gaan geven.
Op donderdag verwelkomen we een nieuw lespaar: Moneir en Diana. Ook op zaterdagmiddag zullen er lessen worden aangeboden, met Lalo en Mirta als docenten. Ook nieuw op de zaterdagmiddag: een practica, waarbij je uitgebreid met vragen over figuren en technieken terecht kunt bij Lalo en Mirta. Op woensdag en vrijdag duren de lessen 60 minuten, op de andere dagen een uur en een kwartier. Kosten voor de lessen op woensdag en vrijdag: 100 euro voor 10 lessen,
de andere dagen 120 euro voor 10 lessen van een uur en een kwartier. De oefenavonden en de salons beginnen vanaf 14 januari allemaal om 22.00 uur. Inschrijvingen het liefst via de site: http://www.academiadetango.nl/ Maar in de Academia liggen ook inschrijffformulieren: doe ingevulde formulieren in de brievenbus bij de DJ.

No hay comentarios: